World Sight Day

 
EL_Social_Assets_algemeen.jpg​​

​​​Happy world sight day!

​De tweede donderdag van de maand oktober is door de World Health Organization uitgeroepen tot internationale dag van het zicht. In dit nieuwsbericht vertellen we graag hoe wij daar samen met u aandacht aan willen geven!

THEMA VAN DIT JAAR

Ook dit jaar zijn veel kinderen door COVID-19 intensiever en langer gebruik gaan maken van digitale schermen. Dat het belangrijk is om de ogen te beschermen en de beeldschermtijd te reduceren, hoeven we u als optiekspecialist natuurlijk niet te vertellen. Daarom willen wij dit jaar graag het belang van de 20/20/2-regel uitlichten. Helpt u tijdens World Sight Day 2021 mee om met deze boodschap zoveel mogelijk consumenten te bereiken? 

buitenspelen stimuleren

Om aandacht te geven aan het groeiende probleem van myopie bij kinderen en om de 20/20/2-regel onder de aandacht te brengen, ontvangt u van ons een pakket met 7 frisbees en bijbehorende informatiekaartjes over het belang van de 20/20/2-regel.

Bij elke kinderbril die verkocht wordt rond World Sight Day 2021, kunt u de frisbee en het informatiekaartje meegeven. Zo verspreidt u de boodschap en draagt u een steentje bij aan de bewustwording rondom myopie bij kinderen.

​​Doet u ook mee?

​Hopelijk wordt u net zo enthousiast van deze actie als wij. Op de imagebank op Essilor pro staat een social media-pakket voor u klaar dat u indien gewenst in kan zetten. 


Loading...