Wijziging management Essilor Nederland

 
​Met ingang van 1 november 2018 zijn er enkele wijzigingen in het management van Essilor Nederland. Wij informeren u hier graag over middels dit schrijven.

Na een dienstverband van ruim vier jaar bij Essilor Nederland gaat Sebastiaan de Jong, General Manager Nederland, een nieuwe uitdaging aan binnen de Essilor Group als Country Vice President Nordics. Sebastiaan heeft in de afgelopen jaren een belangrijke rol gespeeld in de transformatie naar een organisatie waarin u als klant centraal staat.

In navolging op deze wijziging zal Gijs Maat met ingang van 1 november a.s. Sebastiaan opvolgen. Gijs is zijn carrière binnen de optiek gestart als opticien en heeft daarna de overstap gemaakt naar Essilor. In de afgelopen elf jaar heeft hij uiteenlopende functies binnen Essilor bekleed, waaronder die van optiekadviseur, sales manager en de laatste jaren als marketing manager. Gijs heeft daardoor een brede ervaring opgebouwd in de Nederlandse optiekmarkt en onze organisatie.

Wij vertrouwen erop dat, met de aanstelling van Gijs als General Manager Nederland, wij het vertrouwde partnership met u verder kunnen uitbouwen in de komende jaren.

Loading...