Terugblik Prominententoer!

 
​Op zonnige zaterdag, 22 juni 2019, vond voor de eerste keer de wielrentoer van Essilor plaats. Team Essilor nam met een groep van 30 personen deel aan de Prominententoer. Medewerkers en klanten maakten kennis met het mooie Montferland. In een nieuw Essilor fietstenue werden routes van 120 of 80 kilometer gereden door de bosrijke omgeving. 

Onder leiding van

Het zou geen Prominententoer zijn, zonder wielerprominenten. De rit van 120 kilometer werd gereden onder leiding van prominent Steven de Jongh: oud-wielrenner en nu ploegleider van Trek-Segafredo. De 80 kilometer werd gereden onder begeleiding van oud-wielrenner John den Braber. Onderweg leidde dit tot goede gesprekken en ontstonden er ook situaties die tot mooie anekdotes leiden. 

De napraat

Na de rit kon iedereen de energie aanvullen met een goede pastamaaltijd. Nadat iedereen uitgegeten was, begon de Wielertafel met de aanwezige prominenten. Die op geheel eigen wijze werd gepresenteerd door Gert Jacobs. Het bleef daardoor nog lang gezellig in de tent.

Improving lives by improving sight 

Is de missie van Essilor. Goed zien is essentieel voor de veiligheid van iedereen. Daarom vroegen wij ook om aandacht voor ‘Verkeersveiligheid begint bij goed zicht’. Wielrenners fietsen vaak met hoge snelheden en met een verminderd zicht zit een ongeluk in een klein hoekje. Door de slogan nadrukkelijk zichtbaar te presenteren, konden we met  diverse wielrenners in gesprek gaan over hun zicht in het verkeer. Kortom: Missie geslaagd!

Loading...