Maatregelen rondom Corona

 
​​
​We kunnen er niet omheen: het coronavirus. Essilor zet de gezondheid en veiligheid van haar medewerkers en klanten voorop en uiteraard houden wij daarom de ontwikkelingen goed in de gaten. Wij volgen de officiële richtlijnen van het RIVM en proberen  zoveel mogelijk ons werk te continueren zodat wij u kunnen blijven voorzien van onze diensten en producten. Graag vertel ik u meer over deze maatregelen.

AANPASSINGEN WERKTIJDEN

Onze productie en warehouse werken in twee ploegen, om zo de levering van onze producten aan u te waarborgen. Waar mogelijk, werken de mensen die normaliter op kantoor Zevenaar werken nu thuis, denk hierbij aan marketing, administratie, etc. Zoals u wellicht al heeft vernomen zal onze buitendienst u ook de komende drie weken niet in de winkel bezoeken maar gebruik maken van digitale vormen van ontmoeting; telefonisch of via een video-call. Uiteraard is onze customer service gewoon telefonisch bereikbaar van 9:00 uur tot 17:30 uur​​, maar ook zij werken voornamelijk vanuit huis.

BESTELLINGEN EN RETOUREN

Vooralsnog kunnen wij alle glasleveringen garanderen zoals u van ons gewend bent. Retouren worden mogelijk met een dag vertraging verwerkt, dit in verband met het beleid om zoveel mogelijk thuis te werken.


TRAININGEN EN BEDRIJFSBEZOEKEN

Trainingen en bedrijfsbezoeken gaan voorlopig niet door. Dit is voornamelijk om te voorkomen dat mensen van buitenaf mogelijk het virus met zich meebrengen en wij onze mensen en ook de continuering van onze productie moeten beschermen. Op dit moment werken wij hard aan de uitbreiding van onze e-learnings en online video trainingen die u eenvoudig op afstand kunt volgen. Op deze manier kunnen u en uw team digitaal alsnog gebruik maken van onze trainingen. Houdt uw mailbox in de gaten we berichten u hier later deze week uitgebreider over. 

Wij hopen dat we snel weer terug kunnen naar onze normale werkwijze. Tot die tijd doen wij er alles aan om onze mensen en productie te beschermen. Wij hopen uiteraard ook dat u, uw team en uw naaste omgeving in goede gezondheid mogen blijven. Wij houden u op de hoogte van onze aanpassingen. Mocht u vragen hebben kunt u uiteraard terecht bij uw optiek adviseur.


Met vriendelijke groet,


Gijs Maat - General Manager

Essilor Nederland

======================================================

Bekijk de Corona Update pagina voor de laatste ontwikkelingen bij Essilor Nederland​​.

Loading...