Huidige levertijden

 
​​Nieuwsbericht 23 juni 2020

Begin deze maand informeerden wij u over onze langere levertijden. Ondanks dat de productie in Zevenaar weer volledig draait, hebben we nog steeds te maken met langere levertijden.

Wij leggen u graag uit hoe dat kan: Onze voorraad halffabricaten is op dit moment nog niet optimaal. De fabrieken die onze blancs produceren lagen door Corona tijdelijk stil. Dit in combinatie met de markt die aantrekt en extra orders die bij ons binnenkomen zorgt voor een langere levertijd.

Wij doen er alles aan om uw orders zo snel mogelijk te produceren en uit te leveren. Verwachting is dat we tot medio juli te maken hebben met langere levertijden. Op Essilorpro vindt u de actuele informatie over de vertraging van uw orders. Natuurlijk kunt u altijd contact opnemen met customer service via 088 - 0888111 voor extra informatie over uw orders.

Update vanuit het productie lab
De gemiddelde productieachterstand is de afgelopen weken gereduceerd. We zien dat er nog enkele uitdagingen zijn:
  • De 'kleur volgens monster orders' duren langer dan normaal. De komende week zal deze achterstand teruglopen. 
  • Daarnaast zien we dat er door de hoger dan voorziene vraag, voor een aantal producten voorraadtekorten ontstonden. Ook hier zal de achterstand de komende week teruglopen door extra voorraad leveringen. 


Loading...