Glascatalogus 2020

 
​Met de toevoeging van AVA en de nieuwe generatie Transitions Gen 8 brillenglazen is de catalogus voor 2020 helemaal compleet. In de nieuwe catalogus vindt u alle producten en prijzen voor 2020. De verkoopprijzen in de catalogus zijn verkoopadviesprijzen, u bent vrij om deze aan te passen. Maak hiervoor gebruik van de ‘Catalog on demand’ tool. Hiermee bepaalt u uw eigen prijzen in uw eigen catalogus in uw winkelautomatiseringspakket.
 PageVisual_390x390_Glascatalogus2020.png


Aanvullende marketing materialen

Op de imagebank vindt u diverse materialen om de nieuwe producten onder de aandacht te brengen. In de komende weken voegen we nieuwe materialen toe​, zodat u ook via uw (social media) kanalen aandacht kunt geven aan deze innovaties. 

Eyecast

Ook uw Eyecast is vernieuwd met AVA en Transitions Gen 8. In de nieuwe Transitions module vindt u informatie over het nieuwe Signature Gen 8 brillenglas. U kunt de voordelen van dit nieuwe design weergeven en de nieuwe commercial van Transitions afspelen. Daarnaast hebben wij de vier Style Colors gevisualiseerd in de verschillende gebruikssituaties. Na installatie van de Vision-R 800, activeren we de AVA module in Eyecast. Heeft u uw samenvattingspagina’s gepersonaliseerd en wilt u de toeslag doorberekenen aan uw klanten? Dan adviseren wij u deze toe te voegen in uw gepersonaliseerde samenvattingspagina’s.

Extra cat​​alogi bestellen

Wenst u een (extra) catalogus te ontvangen vul dan nu het inschrijfformulier​ in dan sturen wij hem toe​.​
Loading...