Introductie Crizal Sapphire UV

 
25 jaar geleden introduceerde Essilor de eerste Crizal-coating. Vandaag de dag is Crizal niet meer weg te denken als finishing touch van onze hoogwaardige brillenglazen. Zoals u van ons gewend bent hebben de ontwikkelingen de afgelopen 25 jaar niet stilgestaan. Met veel trots presenteren wij vandaag het resultaat van de laatste productinnovatie: Crizal Sapphire UV.

Begin maart heeft elk Uneyeted-lid een introductiepakket ontvangen. In dit pakket vindt u de productbrochure voor u als optiekprofessional, zodat u zich kunt verdiepen in het nieuwe product. Uiteraard ontvangt u ook nieuwe prijsbladen voor in uw catalogus. U kunt deze in de plaats van de oude bladen toevoegen aan uw catalogus. Daarnaast treft u een set van diverse winkelmaterialen aan waarmee u uw klanten in en om uw winkel kunt informeren over Crizal Sapphire UV. De unieke counterdisplay is tevens voorzien van een demoglas.

TRANSPARAN​TIE EN ESTHETIEK IN EEN WERELD VOL REFLECTIES

De invloed van licht op ons dagelijkse leven neemt steeds verder toe. Dit zorgt voor een wereld vol reflecties en hinderlijke schitteringen. Met name brildragers kunnen hier hinder van ondervinden. Crizal Sapphire UV is het antwoord op de veranderende omgevingsfactoren en houdt rekening met alle reflecties die ontstaan door deze lichtbronnen. Dit wordt mogelijk gemaakt door de 360° Multi-angular technology. Crizal Sapphire UV rekent af met reflecties, ongeacht de invalshoek van het licht, waardoor het zicht helderder wordt. Brildragers ervaren daarnaast een verbeterde esthetiek en bestempelen Crizal Sapphire UV zelfs als nagenoeg onzichtbaar.

BESCHIKBAARHEID​​

Crizal Sapphire UV is vanaf 6 maart a.s. beschikbaar op alle slijpwerkproducten waar voorheen Crizal Forte UV op beschikbaar was. Crizal Sapphire UV vervangt Crizal Forte UV volledig op deze producten. Vanaf medio juni worden de voorraadproducten ook omgezet naar Crizal Sapphire UV. Op korte termijn zal Crizal Forte UV volledig uit de bestelsystemen verwijderd worden.

BEKIJK DE DEMO-VIDEO
​​
Loading...