Crizal Sapphire UV als voorraadproduct

 
​​
Sinds de lancering in maart heeft u kennis kunnen maken met Crizal Sapphire UV als slijpwerkproduct. Graag informeren wij u hierbij dat met ingang van 19 juni a.s. de voorraadproducten ook beschikbaar zijn met Crizal Sapphire UV. Crizal Sapphire UV is op dezelfde producten beschikbaar als Crizal Forte UV.

Om ervoor te zorgen dat uw catalogus up-to-date blijft heeft u per post een nieuw verkoopblad voor uw voorraadproducten en een nieuw inkoopblad ontvangen. Naast het toevoegen van de Crizal Sapphire UV voorraadproducten zijn er geen andere aanpassingen gedaan.

Productvide​​​​​o Crizal Sapphire UV

Voor een korte uitleg van de productvoordelen en argumenten om Crizal Sapphire UV aan te bieden aan uw klanten hebben we een korte productvideo gemaakt. In deze video legt Edward Tjoeng, trainer van Essilor Nederland, in een paar minuten de belangrijke kenmerken en voordelen uit van Crizal Sapphire UV. Bekijk hier de video.

Uitfasering Crizal Forte UV

Door de introductie van Crizal Sapphire UV op de volledige productrange zal Crizal Forte UV op korte termijn ook uit de bestelsystemen worden verwijderd. Vooralsnog is Crizal Forte UV zowel op slijpwerk als op voorraadproducten te bestellen.

Voor vragen of advies over Crizal Sapphire UV neemt u contact op met uw optiekadviseur​ of de Essilor klantenservice via telefoonnummer 088 – 0888 111.

Loading...