Copyrights beeldmateriaal

 
​Via de Essilor Imagebank delen wij beeldmaterialen van campagnes, producten en instrumenten. Bij productintroducties of nieuwe campagnes uploaden wij nieuwe materialen, maar ook materialen van voorgaande campagnes zijn daar nog te vinden. Van een aantal uitingen die u mogelijk nog gebruikt, zijn de beeldrechten verlopen of verlopen deze later dit jaar. Hieronder treft u een overzicht van materialen die niet meer gebruikt mogen worden. 

Verlopen copyrights​​

Herkent u de beelden van de Varilux X-Series campagne van 2017 nog? Of wellicht heeft u actief deelgenomen aan de Eyezen - Eyes Will Not Tire campagne? Van onder andere deze marketingmaterialen zijn de copyrights reeds verlopen. Op de Imagebank pagina treft u per merk een overzicht.

Wat te doen met de material​en?

Om​ te voorkomen dat u de beeldmaterialen nog kunt gebruiken, zijn de beelden niet meer beschikbaar in de Essilor imagebank. Maakt u, digitaal of geprint, nog gebruik van beelden die binnenkort verlopen of reeds verlopen zijn? Dan raden wij u aan om deze uitingen niet meer te gebruiken, om verdere problemen te voorkomen.
 ​

Nieuw! Instore videomater​​ialenNB_Header_530_300_px_videos_vx.jpg

Gelukkig kunnen we ook melden dat we een uitgebreide set nieuwe video's voor u klaar hebben staan. Deze video's zijn speciaal ontwikkeld in korte formats in staande én liggende opmaak. Daarnaast zijn de video's aangepast voor gebruik in de etalage en de wachtruimte.

Benieuwd naar de nieuwe video's? Download ze via de imagebank​. Voor extra gemak hebben we de video's ook gedeeld met Designer Kollektif (DKLV) en Lookizi, mocht u als klant gebruik maken van schermen in het beheer van een van deze partijen.

​planning


U kunt de video's naar eigen wens inzetten. Wanneer u gebruik maakt van de Visioffice zorgt Essilor dat uw video's automatisch worden bijgewerkt. Heeft u meer handvatten nodig, dan kunt u onderstaande planning als leidraad houden voor het activeren van de verschillende video's in uw winkel.
planning videos.jpg

Toolboxen 2021

Naast de nieuwe instore video's, kunt u sinds dit voorjaar ook diverse toolboxen vinden op de Essilor imagebank. Een toolbox bevat communicatiemiddelen rondom een product of thema, welke u kunt gebruiken voor lokale communicatie. Gebruik de middelen kant-en-klaar of zet ze (samen met uw marketingbureau) naar uw hand.​

Loading...