Catalog on demand

 
H​eeft u zich al verdiept in de nieuwe mogelijkheden waarmee u uw persoonlijke Essilor catalogus kunt samenstellen? Als optiekondernemer wilt u graag uw eigen productassortiment samenstellen, al dan niet met een eigen prijsbeleid. Via het bestaande 'printing on demand'-platform van Essilor kunt u eenvoudig producten selecteren voor uw persoonlijke catalogus. Ook aangepaste verkoopprijzen voert u makkelijk in via deze online tool. Uw catalogus kunt u dan digitaal in de vorm van een PDF ontvangen óf u drukt uw eigen catalogus af voor in uw winkel.

Om deze producten te bestellen maken de meeste opticiens gebruik van een winkelautomatiseringspakket. Tot nu toe, moest u daar alsnog door het reguliere assortiment heen. En dat was nou net niet wat u wilde met uw gepersonaliseerde catalogus. Daarom introduceren wij een nieuw onderdeel van 'catalog on demand'. Voortaan kunt u de productselectie, zoals u die heeft samengesteld op ons platform, als database koppelen aan Optiplaza. U krijgt dan een extra catalogus te zien in uw bestelsysteem, waardoor het bestellen een stuk overzichtelijker wordt.

En geen nood, wilt u een keer een ander product bestellen uit de uitgebreide Essilor catalogus? Dan heeft u daar natuurlijk ook nog toegang toe in uw bestelsysteem.

Voor meer informatie over 'catalog on demand' verwijzen wij u graag naar uw optiekadviseur.

Loading...