Visioffice X meetsysteem

 

​​Nieuw! Visioffice X​ meetsysteem

​Het meest geavanceerde meetsysteem voor een ongeëvenaarde klantbeleving. Een belangrijk onderdeel van de klantreis is de meting in de winkel. Essilor wil de klantbeleving in uw
winkel naar een hoger niveau brengen. Daarom introduceert Essilor de Visioffice X, het meest geavanceerde meetsysteem. Dit nieuwe systeem maakt het mogelijk om gepersonaliseerde brillenglazen, dus maatwerk te leveren. Door het automatische proces kunt u meer persoonlijke aandacht aan uw klant besteden.

​​demo video

​Ontdek de functionaliteiten en het gebruik van de Visioffice X in onderstaande demo-video. ​

 
 ​
Voor alle mogelijkheden die het Visioffice X meetsysteem u bieden bekijkt u de uitgebreide brochure .

​​​ADVIES

Onze gespecialiseerde account managers gaan graag met u in gesprek over uw wensen op het gebied van instrume nten. Hoe kunnen wij u helpen met de aanschaf van een Visioffice X voor uw zaak? Onze account managers denken graag met u mee als het gaat om uw investeringsmogelijkheden.  Uiteraard werken zij geheel vrijblijvend een of meerdere offertes voor u uit. 

VRAAG EEN OFFERTE OF DEMO AAN

Heeft u interesse in het Visioffice X meetsysteem? Neem dan contact op met uw optiekadviseur voor een persoonlijke offerte. 
U wilt natuurlijk helemaal overtuigd zijn van uw keuze voordat u een nieuwe meetzuil aanschaft. Ook dat begrijpen wij. Daarom hebben Essilor instrumenten en O'Max Instruments een volledig uitgeruste showroom waar u samen met onze adviseur kennis kunt maken met onze instrumenten. Een afspraak voor een demonstratie maakt u via een van onze account managers instrumenten of uw optiekadviseur.​​​​​​​

Loading...