Werkplaatscalculator

 
De Mr Orange slijpautomaat is gepositioneerd onder de Mr Blue 2.0 slijpautomaat en is een geavanceerde machine waarmee complexe slijpopdrachten kunnen worden uitgevoerd. Mr Orange staat garant voor een kwalitatieve afwerking, biedt vele geïntegreerde functies en is ergonomisch in gebruik. Mr Orange kan daarnaast de nodige tijdsbesparing in uw werkplaats realiseren, doordat deze een perfecte balans heeft tussen enerzijds prestaties en anderzijds bewerkingstijd.

Mr Orange beschikt over vele geavanceerde slijpfuncties, waaronder het totale verwerkingsproces van hoge curve glazen (t/m curve 9), optisch tracen van demoglazen en een boorfunctie. Het ontwerp biedt een verhoogd comfort voor zowel links- als rechtshandigen, met name tijdens het centreren. Het bedienen van Mr Orange is tevens eenvoudig door de intuïtieve navigatie en het ergonomische design. De Mr Orange beschikt daarnaast over een centreer hulpfunctie. Tot slot bent u met een Mr Orange slijpautomaat verzekerd van een veilig proces dankzij de permanente controle tijdens het bewerkingsproces en automatische foutmeldingen.

Mr Orange wordt net zoals Mr Blue 2.0 uitgeleverd met een Essibox server voor technische ondersteuning op afstand. Ook kan de Mr Orange gecombineerd worden met een Neptune filtersysteem waarmee u uw slijpautomaat op elke gewenste plek in uw optiekzaak kunt plaatsen en u een forse besparing op uw waterverbruik kunt realiseren.

Bent u opzoek naar een slijpautomaat inclusief freesfunctie en automatisch centreren? Dan past de Mr Blue 2.0 waarschijnlijk beter bij uw wensen.
<video>​

Loading...