Vision-R 800 phoropter | AVA brillenglazen

 
​​​​

EEN NIEUW TIJDPERK | meten op 0.01 dioptrie nauwkeurig


Charenton-le-Pont, Frankrijk (September 2019) – Menselijke ogen hebben veel meer potentie dan we denken. Na vijf jaar wetenschappelijk onderzoek heeft Essilor een baanbrekend oogmeetproces ontwikkeld waarmee zeer nauwkeurig het volledig potentieel van de ogen van brildragers wordt ontgrendeld, AVA™. 

DE NIEUWE STANDAARD IN ZICHTCORRECTIE
De refractie is het startpunt voor de consument die ​een visuele correctie nodig heeft. De subjectieve refractie is zeer belangrijk omdat deze de optische correctie van de brildrager bepaalt waarmee hij of zij het beste en meest comfortabele zicht ervaart. 

De beperkingen van de huidige refractie-apparatuur - waar gemeten wordt met stappen van 0.25 dioptrie - kan resulteren in een visuele oplossing waarmee de brildrager niet geheel tevreden is. Uit het meest recente onderzoek van Essilor blijkt dat 95%2 van de bevolking een visuele behoefte heeft die vraagt om een nauwkeurigere oplossing dan de huidige stappen van 0.25 dioptrie. 

Als pionier in de optiekmarkt is het onze plicht en uitdaging om de standaard correctiemethodieken - die al 100 jaar gebruikt worden - uit te dagen.


VISION-R 800: NIEUWE PHOROPTER DIE DE GRENZEN VAN PRECIES REFRACTIONEREN VERGROOT 
Met Vision-R 800 heeft Essilor de subjectieve refractie opnieuw uitgevonden. Dankzij twee baanbrekende technologieën refractioneren we nu met een precisie van 0.01 dioptrie. 
  • Een baanbrekende optische module die zich continu en direct richt op de exacte sterktebepaling met een precisie van 0.01 dioptrie.
  • Een intelligent refractieprotocol geïnspireerd op optometrische en psychofysische methoden om de sferische sterkte en cilinder te bepalen op 0.01 dioptrie nauwkeurigheid op basis van de visuele behoefte.

AVA™ BY ESSILOR®, EEN BAANBREKEND PROCES VOOR METEN OP 0,01 DIOPTRIE NAUWKEURIG
Na vijf jaar wetenschappelijk onderzoek hebben we een oogmeetproces ontwikkeld met een baanbrekende precisie: AVA™. Deze nieuwe klantreis bestaat uit twee stappen. 

  1. Zeer nauwkeurige refractie op 0.01 dioptrie met de Vision-R 800.
  2. Integratie van een uniek brilvoorschrift in premium Essilor AVA brillenglazen.

Met AVA™ wordt de nieuwe precieze refractie geïntegreerd in de lenscalculatie om premium brillenglazen te produceren zoals Varilux Series en Eyezen. 
Deze klantreis wordt verder versterkt door Visioffice; het digitale meetsysteem. Door de personalisatie van het brillenglas en de geavanceerdere metingen als Eyecode, kunnen vakopticiens Essilor brillenglazen aanbieden met de beste visuele prestaties. 

ONS DOEL: ONDERSTEUNEN VAN ZELFSTANDIG OPTICIENS
Deze revolutionaire technologie ondersteunt de zelfstandige opticiens om zich te blijven positioneren als leidende partij op het gebied van techniek om:

  • onderscheidend te zijn;
  • de waarde van de oogmeting te vergroten;
  • de kans op meetfouten te verkleinen;
  • de grootste klanttevredenheid te realiseren. 

AVA™ is in de Duitse markt getest bij vakopticiens en de eerste feedback is zeer indrukwekkend:  
     « Met AVA™ heb ik alleen nog tevreden brildragers » (zelfstandig opticien, Heiden, Duitsland); 
     « AVA™ zal de nieuwe standaard worden voor kwaliteitsopticiens » (zelfstandig opticien, Abtsgmünd, Duitsland);
     « Dankzij AVA™  kan ik mij onderscheiden ten opzichte van andere opticiens » (zelfstandig opticien, Stadtlohn, Duitsland). 

Essilors laatste onderzoeken tonen aan dat AVA™ ook een positieve invloed heeft op de klantbeleving. Consumenten voelen zich meer ontspannen tijdens de oogmeting. Daarnaast ervaren ze de voordelen van de zeer nauwkeurige brillenglazen door een levensechte simulatie door de Vision-R 800. Ook staan de consumenten meer open voor de uitleg van de vakopticien over de voordelen van premium brillenglazen. 


[1] Duke-Elder, S. en Abrams, D. (1970) System of Ophthalmology: Volume V, Ophthalmic optics and refraction. C.V. Mosby Company, St. Louis, USA, P 507.
[2]​ Onderzoek uitgevoerd door Essilor – 146 consumenten tussen 18 en 65 jaar oud – Singapore – 2016.​​​​

INTERESSE?

Wilt u meer weten? Bekijk dan onderstaande video's en de brochure.
Heeft u interesse in de Vision-R 800 en AVA brillenglazen? Neem dan contact op 
met uw optiekadviseur. 

En natuurlijk wilt u helemaal overtuigd zijn van uw keuze voordat u een nieuw systeem aanschaft. Ook dat begrijpen wij. Daarom is er bij Essilor een volledig uitgeruste AVA Experience Center waarin u samen met een van onze adviseurs kennis maakt met onze instrumenten. Een afspraak voor een demonstratie maakt u eveneens via een van onze optiekadviseurs.


​​​​ 
 
 
 
 
     ​  

​​​
​​​
 
 
 
 
 
 
 ​
 
   

​​​

MEE​R INFORM​​​​ATIE​

De keuze​ voor een Vision-R 800 is niet zomaar gemaakt. Dat begrijpen wij!
  

interesse?

Heeft u interesse in de Vision-R 800 en AVA brillenglazen? Neem dan contact op met uw optiekadviseur. 

En natuurlijk wilt u helemaal overtuigd zijn van uw keuze voordat u een nieuw systeem aanschaft. Ook dat begrijpen wij. Daarom is er bij Essilor een volledig uitgeruste AVA Experience Center waarin u samen met een van onze adviseurs kennis maakt met onze instrumenten. Een afspraak voor een demonstratie maakt u eveneens via een van onze optiekadviseurs.


​​​​

​​​​ ​​​​​​
​​​​​​​​​
Loading...