Visioffice 3 meetsysteem

 
Met het digitale Visioffice 2 meetsysteem bent u in staat alle persoonlijke parameters te meten die nodig zijn voor het bestellen en produceren van de laatste generatie Essilor brillenglazen. Visioffice meet deze unieke parameters met extreme precisie en ondersteunt u tijdens uw verkoopproces.

Visioffice meet als enige systeem in de markt de persoonlijke eyecode van uw klanten. Dit zorgt voor een enorme verbetering op het gebied van échte maatwerk brillenglazen. De metingen worden tot wel 0.1mm nauwkeurig uitgevoerd. Dit geldt voor de metingen van de PD- en hoornvliesafstand, hoekmetingen, pantoscopische hoek en doorbuiging. Na uitvoering zijn de metingen binnen 20 seconden te zien op het scherm. De metingen worden ongelimiteerd voor elke klant opgeslagen. Hierdoor kunt u altijd alle metingen die u heeft uitgevoerd terug zoeken in de database.

Met de metingen van Visioffice 2 kunt u alle premium brillenglazen van Essilor, waaronder de Varilux series-range en Essilor 360° bestellen. Natuurlijk is Visioffice ook bruikbaar bij minder geavanceerde glazen voor het snel en accuraat opmeten van pupilafstanden en hoogtes. Per slot van rekening verdient elke brildrager met meest gepersonaliseerde brillenglas.

De Visioffice 2 neemt een belangrijke plaats in in de Essilor klantreis. De digitale meetzuil heeft daadwerkelijk toegevoegde waarde voor de klantbeleving in uw winkel én de mate van personalisatie van de brillenglazen die u verkoopt.
<video>​

Meer informatie

Wilt u weten wat de mogelijkheden zijn voor een Visioffice 2 meetzuil in uw optiekzaak? Hieronder treft u meer informatie aan.
 

DOWNLOAD DE UITGEBREIDE ​​BROCHURE

Voor alle mogelijkheden die de Visioffice 2 meetzuil u bieden bekijkt u de uitgebreide brochure​.

BEKIJK DE​ DEMO

Ontdek meer over de functionaliteiten en het gebruik van de Visioffice aan de hand van bovenstaande demo-video.

ONTVANG AD​​​VIES

Wij hebben gespecialiseerde account managers in dienst die graag met u in gesprek gaan over uw wensen op het gebied van instrume​nten. Hoe kunnen wij u helpen met de aanschaf van een Visioffice voor uw zaak? Onze account managers denken graag met u mee als het gaat om uw investeringsmogelijkheden.​ Uiteraard kunnen zij geheel vrijblijvend een of meerdere offertes voor u uitwerken.

VRAAG EEN OFF​​​ERTE AAN

Heeft u mogelijk interesse in de Visioffice 2 meetzuil? U kunt ook rechtstreeks online een offerte aanvragen.

VRAAG EEN DEM​ONSTRATIE AAN

U wilt natuurlijk helemaal overtuigd zijn van uw keuze voordat u een nieuwe meetzuil aanschaft. Ook dat begrijpen wij. Daarom hebben Essilor instrumenten en O'Max Instruments een volledig uitgeruste showroom waarin u samen met een van onze adviseurs kennis kunt maken met onze instrumenten. Een afspraak voor een demonstratie maakt u via een van onze account managers instrumenten of uw optiekadviseur.
​​Loading...