Neptune filtersysteem

 
Heeft u net zoals Essilor duurzaamheid hoog in het vaandel staan en beschikt u over een eigen slijpautomaat? Dan biedt het Neptune filtersysteem u de mogelijkheid om flink te besparen op uw waterverbruik. Neptune is dé oplossing voor het hergebruiken​ van water op iedere willekeurige plek in uw winkel. Neptune is geschikt voor alle merken en typen slijpautomaten.
​  

MINIMAAL WA​​TERVERBRUIK

Het exclusieve dubbele filtersysteem hergebruikt het slijpwaterafval continu. Dit kan tot een waterbesparing van wel 150 liter per dag leiden! Bij dagelijks filteren kan het water tot wel zes maanden lang gebruikt worden. Alleen water dat verloren gaat door verdampen of spatten moet worden bijgevuld. Dit gaat om ongeveer een glas per dag. Het dubbel gefilterde water is schoon en bevat geen restdeeltjes. U heeft minder last van kalkaanslag, wat gunstig is voor het behoud van uw slijpautomaat.

SLIJPEN OP ELKE WI​​LLEKEURIGE PLAATS IN UW WINKEL

Neptune is niet rechtstreeks gekoppeld aan uw waterleiding. Daardoor kunt u uw slijpautomaat dus overal in uw werkplaats of winkel plaatsen. Veel klanten kiezen er tegenwoordig voor om dit stukje vakmanschap, dankzij Neptune, te tonen in hun winkel en daarmee de beleving van hun klanten nog verder te verbeteren. U kunt tevens kiezen voor een geurabsorptiemiddel waarmee u nare geuren van het slijpen voorkomt.

SNELLE INSTALLATIE VOOR AL​LE TYPEN SLIJPAUTOMATEN

Neptune is compact en mobiel en kan daardoor snel geïnstalleerd worden onder het werkblad. Er is geen wateraansluiting nodig. Het universele systeem is geschikt voor alle slijpautomaten, of deze nu van Essilor of een ander merk is.

Er zijn twee verschillende tankvolumes beschikbaar: tot 15 of 50 brillen per dag.

ON​​​TVANG ADVIES

Uw account manager instrumenten vertelt u graag meer over de integratie van het Neptune filtersystseem in uw optiekzaak.

Loading...