Neksia slijpautomaat

 

​​Het Neksia slijpsysteem speelt in op de behoefte om snel, eenvoudig en efficiënt te werken in de optiekwerkplaats met een hoogwaardig en verfijnd resultaat. De Neksia is de opvolger van de Essilor Kappa slijpautomaat en is het resultaat van vele jaren ervaring en onderzoek van Essilor op het gebied van precisieslijpen. 

De Neksia is voorzien van een modern 8,4 inch kleuren touchscreen met een toegankelijke navigatie waarmee u snel en zorgvuldig de slijpinstellingen doorloopt. Het menu maakt gebruik van eenvoudig herkenbare iconen waarmee u de gewenste functies instelt.

De nieuwe calculatiesoftware van Neksia voor het reguleren van de slijpdruk zorgt voor een optimaal resultaat van uw slijpopdrachten. De slijpsnelheid wordt automatisch aangepast aan het glasmateriaal, de vorm en de dikte van het brillenglas. Dit zorgt voor een goede balans tussen de bewerkingstijd en het resultaat. Het 'Edging Assisted System' (EAD) voorkomt asverdraaiingen op de nieuwste generatie brillenglazen met hydrophobe coatings, rechthoekige vormen of brillenglazen met een hoge index.

Het tracen met de Neksia gaat moeiteloos dankzij de automatische montuurherkenning, het eenvoudig inspannen van het montuur en de hoge aftastsnelheid. Dit geldt ook voor kindermonturen, kleine B-maat of grote A-maat monturen. U centreert de brillenglazen makkelijk dankzij de inuïtieve centrering in de open centreerruimte. Daarnaast vindt het centreren met Neksia plaats met een hoge precisie.

Neksia is beschikbaar in verschillende configuraties afhankelijk van uw wensen. Bijvoorbeeld met of zonder groeven, afzoeten of boren. Ook kunt u het Neksia slijpsysteem combineren met een Neptune filtersysteem.
​<video>

​Meer in​​​​formatie

De keuze voor een nieuwe slijpautomaat is niet zomaar gemaakt. Dat begrijpen wij! Daarom bieden wij verschillende mogelijkheden om erachter te komen of een Neksia slijpsysteem ook de ideale oplossing is voor in uw optiekzaak of werkplaats.

DOWNLOAD ​​DE UITGEBREIDE BROCHURE

Voor alle mogelijkheden die Neksia en Essilor u bieden bekijkt u de uitgebreide brochure.

BEKIJK DE ​​DE​​​MO

Ontdek meer over de functionaliteiten en het gebruik van Neksia aan de hand van bovenstaande demo-video.

ONTVANG AD​​VIES

Wij hebben gespecialiseerde account managers in dienst die graag met u in gesprek gaan over uw wensen op het gebied van instrumenten. Zij weten precies wat de verschillen zijn tussen de diverse slijpoplossingen die Essilor biedt. Welke oplossing past het beste bij de slijpwerkzaamheden van uw zaak? Sluit dit aan op uw investeringsmogelijkheden? Ook kunnen onze account managers instrumenten u bijpraten over het Essilor pay-per-use aanbod of de leasemogelijkheden voor instrumenten. Uiteraard kunnen zij geheel vrijblijvend een of meerdere offertes voor u uitwerken.

VRAAG EEN OFFERTE AAN

Heeft u mogelijk interesse in de Neksia? U kunt ook rechtstreeks online een offerte aanvragen.​

VRAAG EEN DEMONSTRATIE AAN

U wilt natuurlijk helemaal overtuigd zijn van uw keuze voordat u een nieuwe slijpautomaat aanschaft. Ook dat begrijpen wij. Daarom hebben Essilor instrumenten en O'Max Instruments een volledig uitgeruste showroom waarin u samen met een van onze adviseurs kennis kunt maken met onze instrumenten. Een afspraak voor een demonstratie maakt u via een van onze account managers instrumenten of uw optiekadviseur.

Uiteraard bent u ook welkom in onze showroom wanneer u geen glasbestellingen via Essilor plaatst.​
Loading...