Mr Blue 2.0 slijpautomaat

 
​​​​Bent u op zoek naar de beste slijpoplossing voor in uw optiekzaak? Dan kunt u niet om de Mr Blue  2.0 heen. Met deze kwalitatieve high-end slijpautomaat geniet u van vele functies en bent u verzekerd van een efficiënt proces met een prachtig resultaat.

De Mr Blue 2.0 onderscheidt zich van andere slijpautomaten door de specialistische functies. De geavanceerde slijptechnologie zorgt voor een perfect slijpresultaat. U kunt optimaal traceren ongeacht de afwerking, het materiaal of de vorm. U heeft een optimale controle over de as-standen dankzij de verfijnde slijp- en freestechnieken. Mr Blue is zeer geschikt voor het inslijpen van complexe glazen en glazen met hoge curve. Met slechts een handeling worden de vorm én de boorgegevens ingelezen waardoor het boren snel en accuraat gebeurt. Tevens in Mr Blue voorzien van automatisch centreren en opblokken. 

Maar Mr Blue biedt u meer dan alleen specialistische functies. Mr Blue is ontworpen als partner voor u als optiekprofessional. Daarom is ook daar aandacht aan besteedt tijdens het ontwikkelen van deze hoogwaardige slijpautomaat. Mr Blue 2.0 kenmerkt zich door een ongeëvenaarde ergonomie. Het rechtopstaande design en het kantelbare touchscreen zorgen voor optimaal comfort tijdens de bediening. Dankzij de volledig geïntegreerde functies heeft u geen randapparatuur nodig en alle accessoires heeft u binnen handbereik dankzij de geïntegreerde opbergmogelijkheden. Doordat de intelligente interface van Mr Blue zich aanpast aan úw manier van werken is Mr Blue de ideale partner in uw werkplaats. Wat verwacht u nog meer van uw slijpautomaat?​
​​​
 
 
 
 
 
      

​Meer inform​​​​atie

De keuze voor een nieuwe slijpautomaat is niet zomaar gemaakt. Dat begrijpen wij! Daarom bieden wij verschillende mogelijkheden om erachter te komen of een Mr Blue 2.0 ook de ideale oplossing is voor in uw optiekzaak of werkplaats.
  

DOWNLO​​​AD DE UITGEBREIDE BROCHURE

Voor alle mogelijkheden die Mr Blue en Essilor u bieden bekijkt u de uitgebreide brochure.

BEKIJK​ DE DEMO

Ontdek meer over de functionaliteiten en het gebruik van Mr Blue 2.0 aan de hand van bovenstaande demo-video.

ONTVANG ADVIE​S

Wij hebben gespecialiseerde account managers in dienst die graag met u in gesprek gaan over uw wensen op het gebied van instrumenten. Zij weten precies wat de verschillen zijn tussen de diverse slijpoplossingen die Essilor biedt. Welke oplossing past het beste bij de slijpwerkzaamheden van uw zaak? Sluit dit aan op uw investeringsmogelijkheden? Ook kunnen onze account managers instrumenten u bijpraten over het Essilor pay-per-use aanbod of de leasemogelijkheden voor instrumenten. Uiteraard kunnen zij geheel vrijblijvend een of meerdere offertes voor u uitwerken.

VRAAG EEN OFFERTE AAN​

Heeft u mogelijk interesse in de Mr Blue 2.0? U kunt ook rechtstreeks online een offerte aanvragen.

VRAAG EEN DEMONSTRATIE AA​​​N

U wilt natuurlijk helemaal overtuigd zijn van uw keuze voordat u een nieuwe slijpautomaat aanschaft. Ook dat begrijpen wij. Daarom hebben Essilor instrumenten en O'Max Instruments een volledig uitgeruste showroom waarin u samen met een van onze adviseurs kennis kunt maken met onze instrumenten. Een afspraak voor een demonstratie maakt u via een van onze account managers instrumenten of uw optiekadviseur.

Uiteraard bent u ook welkom in onze showroom wanneer u geen glasbestellingen via Essilor plaatst.

BEREKEN ZELF UW KOSTE​​​​​N

Via de online werkplaatscalculator kunt u voor uw online oriëntatie nog een stapje verder gaan. Bereken via deze website eenvoudig zelf wat een Mr Blue u per maand zal kosten.​

 
 ​​
 
Loading...