Mr Orange slijpautomaat

 
De Mr Orange slijpautomaat is gepositioneerd onder de Mr Blue 2.0 slijpautomaat en is een geavanceerde machine waarmee complexe slijpopdrachten kunnen worden uitgevoerd. Mr Orange staat garant voor een kwalitatieve afwerking, biedt vele geïntegreerde functies en is ergonomisch in gebruik. Mr Orange kan daarnaast de nodige tijdsbesparing in uw werkplaats realiseren, doordat deze een perfecte balans heeft tussen enerzijds prestaties en anderzijds bewerkingstijd.

Mr Orange beschikt over vele geavanceerde slijpfuncties, waaronder het totale verwerkingsproces van hoge curve glazen (t/m curve 9), optisch tracen van demoglazen en een boorfunctie. Het ontwerp biedt een verhoogd comfort voor zowel links- als rechtshandigen, met name tijdens het centreren. Het bedienen van Mr Orange is tevens eenvoudig door de intuïtieve navigatie en het ergonomische design. De Mr Orange beschikt daarnaast over een centreer hulpfunctie. Tot slot bent u met een Mr Orange slijpautomaat verzekerd van een veilig proces dankzij de permanente controle tijdens het bewerkingsproces en automatische foutmeldingen.

Mr Orange wordt net zoals Mr Blue 2.0 uitgeleverd met een Essibox server voor technische ondersteuning op afstand. Ook kan de Mr Orange gecombineerd worden met een Neptune filtersysteem waarmee u uw slijpautomaat op elke gewenste plek in uw optiekzaak kunt plaatsen en u een forse besparing op uw waterverbruik kunt realiseren.

Bent u opzoek naar een slijpautomaat inclusief freesfunctie en automatisch centreren? Dan past de Mr Blue 2.0​ waarschijnlijk beter bij uw wensen.
<video>​

Me​​er informatie

De keuze voor een nieuwe slijpautomaat is niet zomaar gemaakt. Dat begrijpen wij! Daarom bieden wij verschillende mogelijkheden om erachter te komen of een Mr Orange ook de ideale oplossing is voor in uw optiekzaak of werkplaats.
 

​DOWNLOAD DE UITGEBREIDE BROCHURE

Voor alle mogelijkheden die Mr Orange en Essilor u bieden bekijkt u de uitgebreide brochure.

BEKIJK DE DEMO

Ontdek meer over de functionaliteiten en het gebruik van Mr Orange aan de hand van bovenstaande demo-video.

​​ONTVANG ADVIES

Wij hebben gespecialiseerde account managers in dienst die graag met u in gesprek gaan over uw wensen op het gebied van instrumenten. Zij weten precies wat de verschillen zijn tussen de diverse slijpoplossingen die Essilor biedt. Welke oplossing past het beste bij de slijpwerkzaamheden van uw zaak? Sluit dit aan op uw investeringsmogelijkheden? Ook kunnen onze account managers instrumenten u bijpraten over het Essilor pay-per-use aanbod of de leasemogelijkheden voor instrumenten. Uiteraard kunnen zij geheel vrijblijvend een of meerdere offertes voor u uitwerken.

VRAAG EEN OFFE​​RTE AAN

Heeft u mogelijk interesse in de Mr Orange? U kunt ook rechtstreeks online een offerte aanvragen.

VRAAG EEN DEMONSTRA​​TIE AAN

U wilt natuurlijk helemaal overtuigd zijn van uw keuze voordat u een nieuwe slijpautomaat aanschaft. Ook dat begrijpen wij. Daarom hebben Essilor instrumenten en O'Max Instruments een volledig uitgeruste showroom waarin u samen met een van onze adviseurs kennis kunt maken met onze instrumenten. Een afspraak voor een demonstratie maakt u via een van onze account managers instrumenten of uw optiekadviseur.

Uiteraard bent u ook welkom in onze showroom wanneer u geen glasbestellingen via Essilor plaatst.

​BEREKEN ZELF UW KOSTEN

Via de online werkplaatscalculator kunt u voor uw online oriëntatie nog een stapje verder gaan. Bereken via deze website eenvoudig zelf wat een Mr Orange u per maand zal kosten. ​

Loading...