Mr Blue Sun & Sport

 

​​In 2018 heeft Essilor een nieuwe variant van de Mr Blue 2.0 slijpautomaat op de markt gebracht: de Mr Blue 2.0 Sun & Sport edition. Met deze slijpautomaat bent u voorzien van alle gemakken van de reguliere Mr Blue 2.0. Daarnaast biedt de slijpautomaat aanvullende functionaliteiten voor het slijpen van sport- en zonneglazen.

Een slijpautomaat waarmee u écht onderscheidend bent? Met Mr Blue 2.0 kunt u een nog ruimer aanbod hoge curve brillen op sterkte aan! Want met deze sportieve aanvulling op onze range slijpautomaten beschikt u over diverse specialistische functies. Met de 'Full High Curve' en 'Fit-4-Frame'-technologieën heeft u volledige controle over uw slijpproces en wordt de positie van het facet automatisch aangepast aan de curve van het montuur. Heeft u een montuur met aan de binnenkant een rand, of 'half jacket' type monturen? Met de 'Step bevel' functie kunt u deze feilloos inslijpen. En ook ChemistrieTM clips kunt u moeiteloos verwerken. De extra functionaliteiten voor sportbrillen maken het u nóg gemakkelijker in uw werkplaats!

​​

​​MEER INFORMATIE

De keuze voor een nieuwe slijpautomaat is niet zomaar gemaakt. Dat begrijpen wij! Daarom bieden wij verschillende mogelijkheden om erachter te komen of een Mr Blue 2.0 Sun & Sport ook de ideale oplossing is voor in uw optiekzaak of werkplaats.
  

DOWNLOAD DE UITGEBREIDE BROCHURE

Voor alle mogelijkheden die Mr Blue en Essilor u bieden bekijkt u de uitgebreide brochure.

BEKIJK DE DEMO ​​​​

Ontdek meer over de functionaliteiten en het gebruik van Mr Blue 2.0 aan de hand van bovenstaande demo-video.

ON​​TVANG ADVIES

Wij hebben gespecialiseerde account managers in dienst die graag met u in gesprek gaan over uw wensen op het gebied van instrumenten. Zij weten precies wat de verschillen zijn tussen de diverse slijpoplossingen die Essilor biedt. Welke oplossing past het beste bij de slijpwerkzaamheden van uw zaak? Sluit dit aan op uw investeringsmogelijkheden? Ook kunnen onze account managers instrumenten u bijpraten over het Essilor pay-per-use aanbod of de leasemogelijkheden voor instrumenten. Uiteraard kunnen zij geheel vrijblijvend een of meerdere offertes voor u uitwerken.

VRAAG EEN OFFERTE OF DE​​​MO AAN

Heeft u mogelijk interesse in de Mr Blue 2.0 Sun & Sport? Neem telefonisch contact op met uw account manager instrumenten voor een persoonlijke offerte.

U wilt natuurlijk helemaal overtuigd zijn van uw keuze voordat u een nieuwe slijpautomaat aanschaft. Ook dat begrijpen wij. Daarom hebben Essilor instrumenten en O'Max Instruments een volledig uitgeruste showroom waarin u samen met een van onze adviseurs kennis kunt maken met onze instrumenten. Een afspraak voor een demonstratie maakt u via een van onze account managers instrumenten of uw optiekadviseur.

Uiteraard bent u ook welkom in onze showroom wanneer u geen glasbestellingen via Essilor plaatst.


Loading...