Essilor Delta 2 slijpautomaat

 
Bent u op zoek naar een slijpmachine voor kleinere volumes slijpwerk? Informeer dan naar de mogelijkheden van de Essilor Delta2. Deze all-in-one slijpmachine is een betaalbare oplossing waar Essilor al haar know-how op het gebied van slijpen in heeft verwerkt.

De Essilor Delta2 maakt gebruik van een 3D optische trace-techniek en heeft een geïntegreerde digitale centreer-, opblok- en slijpmodule. Het systeem is compact en ruimtebesparend voor in uw werkplaats.

De Essilor Delta2 is voorzien van een 8,4 inch kleuren touchscreen en heeft een icoongestuurde bediening. Dit zorgt voor een ergonomische, comfortabele en eenvoudige manier van werken.

De Essilor Delta2 is beschikbaar in verschillende configuraties, zoals standaard, inclusief groeven/afzetten/polijsten of boren. En het systeem is te combineren met een Tess Tracer voor het tracen van de monturen. Onze account managers adviseren u graag over een passende configuratie op basis van uw wensen. Tot slot kunt u de Essilor Delta2 ook combineren met een Neptune filtersysteem waarmee u aanzienlijk op uw waterverbruik kunt besparen.
<video>​

Meer info​rmatie

De keuze voor een nieuwe slijpautomaat is niet zomaar gemaakt. Dat begrijpen wij! Daarom bieden wij verschillende mogelijkheden om erachter te komen of een Essilor Delta2 slijpsysteem ook de ideale oplossing is voor in uw optiekzaak of werkplaats.
  

DOWNLOAD DE​​ UITGEBREIDE BROCHURE

Voor alle mogelijkheden die Essilor Delta2 u bieden bekijkt u de uitgebreide brochure.

BEKIJK ​​DE DEMO

Ontdek meer over de functionaliteiten en het gebruik van Essilor Delta2 aan de hand van bovenstaande demo-video.

ONTVANG AD​VIES

Wij hebben gespecialiseerde account managers in dienst die graag met u in gesprek gaan over uw wensen op het gebied van instrumenten. Zij weten precies wat de verschillen zijn tussen de diverse slijpoplossingen die Essilor biedt. Welke oplossing past het beste bij de slijpwerkzaamheden van uw zaak? Sluit dit aan op uw investeringsmogelijkheden? Ook kunnen onze account managers instrumenten u bijpraten over het Essilor pay-per-use aanbod of de leasemogelijkheden voor instrumenten. Uiteraard kunnen zij geheel vrijblijvend een of meerdere offertes voor u uitwerken.

VRAAG ​​EEN OFFERTE AAN

Heeft u mogelijk interesse in de Essilor Delta2? U kunt ook rechtstreeks online een offerte aanvragen.

VRAAG EEN D​EMONSTRATIE AAN

U wilt natuurlijk helemaal overtuigd zijn van uw keuze voordat u een nieuwe slijpautomaat aanschaft. Ook dat begrijpen wij. Daarom hebben Essilor instrumenten en O'Max Instruments een volledig uitgeruste showroom waarin u samen met een van onze adviseurs kennis kunt maken met onze instrumenten. Een afspraak voor een demonstratie maakt u via een van onze account managers instrumenten of uw optiekadviseur.

Uiteraard bent u ook welkom in onze showroom wanneer u geen glasbestellingen via Essilor plaatst.

Loading...