Essi Use

 

Een gloednieuwe, zeer geavanceerde slijpautomaat is ook voor u weggelegd wanneer u niet direct een investering kunt of wilt doen. Bij Essilor kunt u namelijk gebruik maken van Essi Use. Essilor installeert, afhankelijk van uw functionele wensen, een Mr Blue 2.0 of Mr Orange​ in uw werkplaats of winkel. U betaalt daarvoor een toeslag per gekocht glas. Essilor blijft de eigenaar van het systeem en zorgt voor technisch onderhoud van de machine. Daarnaast ontvangt u een pakket aan services bij het Essilor inslijpatelier, ongeacht het type inslijpopdracht. De afspraken die wij met u maken worden vastgelegd in een vijfjarig contract.

DE VOORDELEN VAN E​​SSI USE

Naast de vele voordelen van een nieuwe geavanceerde slijpautomaat, biedt Essi Use u de volgende voordelen:
  • U maakt gebruik van de laatste en meest geavanceerde techniek;
  • U ontvangt een pakket aan inslijpdiensten bij het Essilor inslijpatelier, ongeacht het type inslijpopdracht (glas-, nylor- of randbril);
  • Geen onvoorziene kosten bij reparaties en onderhoud;
  • Geen gedoe met het kopen en verkopen van een machine, de machine blijft eigendom van Essilor;
  • U betaalt elke maand een vast bedrag, dit is duidelijk en overzichtelijk.

Des te meer glazen u inkoopt, des te goedkoper de toeslag per glas. U hoeft geen grote investering te doen, dit geld kunt u gebruiken voor andere investeringen. Geen zorgen en verrassingen, alles is geregeld.

Meer informatie

Wilt u weten welke mogelijkheden Essi Use biedt voor uw optiekzaak? Hieronder treft u meer informatie aan. 

DOWNLOAD D​​E UITGEBREIDE BROCHURE

Voor meer informatie omtrent de mogelijkheden van Essi Use bekijkt u de uitgebreide brochure.

ONTVANG AD​VIES

Uw account manager instrumenten​ adviseert u graag op basis van uw functionele wensen. Ook kan uw account manager een aantal scenario's voor u doorrekenen. Informeer vrijblijvend.


Loading...