#staysafe

 
Page_Header_1170_225_Corona.jpg
Uneyeted nieuwsbrief #4 | 23 april 

​​
#STAYSAFE MET ESSILOR
Vorige week werd duidelijk dat alle sectoren een plan moeten hebben om open te kunnen zijn in de nieuwe ‘anderhalve meter ​econonie’. Zo ook in onze branche. Natuurlijk denken wij als glas- en instrumentenleverancier met u mee om er voor te zorgen dat u veilig uw werk kunt doen en dat uw klanten veilig zijn bij u in de winkel. Daarom ontwikkelden wij een #staysafe pakket met daarin een helder overzicht met beschermende maatregelen tegen het coronavirus volgens Essilor, een POS pakket om uw klanten te laten zien welke maatregelen u neemt en een set algemene hygiene materialen. Naast dit pakket hebben we eind deze maand beschermende materialen beschikbaar voor screening en refractie.

BESCHERMING IN DE PRAKTIJK VOLGENS ESSILOR
NUVO heeft als brancheorganisatie een protocol uitgebracht. Dit volgt de richtlijnen van het RIVM en biedt praktische adviezen hoe u in de optiekzaak het beste omgaat met de bescherming tegen het Coronavirus. Wij denken graag mee en helpen u met het nemen van de juiste stappen om uzelf en uw klanten te beschermen. Daarom hebben wij een stappenplan gemaakt voor de specifieke voorscreening, refractie oplossingen en het glasadvies in uw winkel. 

=> Naar stappenplan

POS PAKKET EN HYGIËNE MATERIALEN


​​
Om zichtbaar te maken naar uw klanten wat u heeft gedaan om de veiligheid van uw klant en uzelf te waarborgen, ontwikkelden wij een POS pakket. Dit pakket ontvangt u in week 20. Voor u als Uneyeted lid is dit pakket uiteraard gratis. In dit pakket vindt u marketing materialen en ook een set algemene hygiëne materialen, zoals handschoenen en desinfectie handgel voor u en uw klanten. De digitale marketing materialen vindt u binnenkort op de imagebank.​

Inhoud pakket met producten voor algemene hygiëne maatregelen
• handdesinfectiemiddel volgens WHO receptuur
• mondkapjes
• plastic wegwerphandschoenen
• gezichtsmasker
• set microvezelhandschoenen

=> Naar overzicht ondersteunende materialen​


BESCHERMENDE MIDDELEN INSTRUMENTEN

Momenteel werken wij hard aan de ontwikkeling van beschermingskappen voor de volgende instrumenten:
• Scherm voor de Topcon CV-5000, Vision R-800
• Topcon voorscreeningsinstrumenten
• Refractie ruimte (tussen refractiestoel en opticien/optometrist)
• Topcon Spleetlamp (reeds beschikbaar)
• Visioffice 2
• Verkooptafel (glasadvies/Eyecast)

De verwachting is dat deze beschermende middelen eind april / begin mei beschikbaar zijn.

=> bestellen


REFRACTIONEREN OP 1,5 METER

Tijdens de Essilor Revolution events introduceerden wij AVA en de Vision-R 800® geïntroduceerd. De Vision-R 800 is de meest geavanceerde phoropter en is in staat de meest nauwkeurige oogmeting op 0.01 dioptrie te verrichten. Met de Vision-R 800 refractioneert u eenvoudig op een gepaste afstand van 1,5 meter.
De Vision-R 800 is onderdeel van het AVA-protocol. Ava bestaat uit twee technologisch pilaren:
· De Vision-R 800, voor een subjectieve refractie met de nauwkeurigheid van 0.01 dioptrie
· Het integreren van dit unieke brilvoorschrift in premium Essilor producten als Eyezen en Varilux Series.
Meer weten over AVA en de beschikbaarheid van de Vision-R 800? Neem dan contact op met uw optiekadviseur.

EFFICIENT REINIGEN MONTUREN

Voor het efficiënt reinigen van uw monturen kunt u nu de MNU 300 aanschaffen voor de actieprijs van € 375,- voor € 299,-.
De MNU 300 is een ultrasoonbad met twee liter tankinhoud voor intensief gebruik. Het bad bevat een RVS kuip en een kunststof kom om het risico van krassen te verminderen. Een hoog vermogen (160W) zorgt voor een krachtige reiniging. Bestelnr. 1253.
Interesse? Neem dan contact op met de afdeling instrumenten via 088 088 81 11.​​​


Loading...