Skip Ribbon Commands
Skip to main content
Essilor > Nieuws
Nieuws
Blijf op de hoogte van het laatste nieuws van Essilor
Binnenkort verkrijgbaar: Crizal Sapphire UV Binnenkort verkrijgbaar: Crizal Sapphire UVBinnenkort verkrijgbaar: Crizal Sapphire UV. Klik op het bericht voor een eerste kennismaking met deze innovatieve Crizal-coating.
Fashion & innovation event Fashion & innovation eventBekijk de aftermovie van het Fashion & innovation event in Amsterdam! In het nieuwsbericht vindt u tevens meer informatie over de collecties van Bolon Eyewear en Société des Lunetiers.
Start Varilux voorjaarscampagne 2018 Start Varilux voorjaarscampagne 2018Maandag 22 januari a.s. start de Varilux voorjaarscampagne 2018. Klik op het bericht voor meer informatie en de nieuwe call-to-action in de nationale media!
Fashion & Innovation event - inschrijving gesloten Fashion & Innovation event - inschrijving geslotenVanwege de grote interesse is het niet meer mogelijk om in te schrijven. Wilt u op de reservelijst komen te staan, neem dan contact op met de Essilor klantenservice via 088 - 0888 111.
Opti München 2018 Opti München 2018Gaat u naar Opti München 2018? En hebt u zin om met Essilor te dineren op zaterdag 13 januari? Klik dan op het bericht voor meer informatie.
Derde leergang Future4Opticians-programma afgerond Derde leergang Future4Opticians-programma afgerondOok in de optiek kunnen we niet zonder talenten die in de toekomst bepalend zullen zijn voor onze branche. Trots zijn wij op de vijf talenten die met succes de derde leergang van het Future4Opticians-programma hebben afgerond.
Cheque World Sight Day 2017 Cheque World Sight Day 2017Afgelopen week heeft Sebastiaan de Jong namens Essilor Nederland een prachtige cheque overhandigd aan stichting Twobillioneyes. Lees meer over de World Sight Day acties van 2017...
Extra raamsticker Varilux najaarscampagne Extra raamsticker Varilux najaarscampagneDeze week ontvangt elk Uneyeted-lid kosteloos een aanvullende raamsticker. Waarom? Klik op dit bericht voor meer informatie.
Marketing jaarplan 2018 & Varilux voorjaarscampagne Marketing jaarplan 2018 & Varilux voorjaarscampagneVandaag is het zover en ontvangt u als Uneyeted-lid het marketing jaarplan 2018 per post. In dit nieuwsbericht leest u meer over de plannen voor 2018 en de eerste campagne: de Varilux voorjaarscampagne.
Varilux S-series definitief vervangen Varilux S-series definitief vervangenNa de lancering van Varilux X-series in juni, maakt deze innovatieve nieuwe generatie haar belofte waar. Zoals aangekondigd ten tijde van de lancering zal dit nieuwe product Varilux S-series compleet gaan vervangen. Lees het volledige bericht
Eyecast EyecastWij hebben een vijftal interessante weetjes over Eyecast voor u uitgezocht. Wist u dit al? Klik snel op het bericht voor meer informatie.
Uneyeted dienst: catalog on demand Uneyeted dienst: catalog on demandHeeft u zich al verdiept in de mogelijkheden van 'catalog on demand' voor uw optiekzaak? Lees verder en ontdek de nieuwe mogelijkheden voor uw persoonlijke catalogus.
Donderdag 12 oktober: World Sight Day Donderdag 12 oktober: World Sight DayDonderdag 12 oktober is het World Sight Day, een dag die wereldwijd in het teken staat van slecht zicht. Essilor heeft een speciale World Sight Day-actie voor u klaar staan. Ontdek snel meer.
Nieuwe apps beschikbaar voor My.Eyecast Nieuwe apps beschikbaar voor My.Eyecast​Vanaf heden zijn er weer drie nieuwe apps beschikbaar in My.Eyecast. Klik op het bericht voor meer informatie.
Portfolio's Varilux Xclusive 4D Portfolio's Varilux Xclusive 4DDe portfolio's die meegestuurd worden met Varilux Xclusive 4D orders zijn tijdelijk niet op voorraad. Klik op het bericht voor meer informatie.
Activity campagne Activity campagneBent u al actief gestart met de Activity campagne? Klik op het bericht voor de laatste details. U heeft nog tot het eind van de maand om de campagne actief te promoten.
Essilor wederom opgenomen in de Forbes top 100 Essilor wederom opgenomen in de Forbes top 100Al zeven jaar op rij is Essilor één van de 100 bedrijven in de Forbes lijst van meest innovatieve bedrijven ter wereld! Elke innovatie is gebaseerd op huidige of toekomstige kijkbehoeften van brildragers.
Komt u langs op de Essilor stands in Nijkerk? Komt u langs op de Essilor stands in Nijkerk?Natuurlijk zijn wij weer op de Centrop Sales en Hall of Frames beurzen aanwezig. Komt u langs voor een lekkere kop koffie of natuurlijk onze aantrekkelijke beursacties!
Update NVB-app Update NVB-appDe Varilux X-series NVB-app is geüpdatet. Klik op het bericht voor meer informatie over de wijziging.
Varilux Najaarscampagne 2017 Varilux Najaarscampagne 2017De inschrijfperiode van de Varilux najaarscampagne is gestart. Bent u benieuwd naar de nieuwe campagnematerialen en het mediaplan? Bekijk het bericht snel voor meer informatie.
Foto's roadshows mei Foto's roadshows mei​Bent u (met uw team) aanwezig geweest tijdens de Essilor roadshows en heeft u een foto laten maken voor de perswand? Klik dan op het bericht voor meer informatie over het downloaden van uw foto.
Lancering Varilux X-series Lancering Varilux X-seriesVanaf dinsdag 6 juni is het nieuwe Varilux X-series multifocale brillenglas beschikbaar. Lees meer over de productlancering.
Eyecast 4.0 Eyecast 4.0De Eyecast is een belangrijk onderdeel binnen de klantreis en gaat met de tijd mee. Klik op het bericht om meer te lezen over de laatste ontwikkelingen: de Eyecast 4.0
Update Visioffice 2 Update Visioffice 2​Op maandag 22 mei wordt er een software update gestuurd naar de Visioffice 2. Klik op het bericht voor meer informatie.
Société des Lunetiers Sun Société des Lunetiers SunHeeft u al kennis gemaakt met het aanbod van Société des Lunetiers? Vanaf deze maand kunt u ook het zonneglazenaanbod afnemen. Klik op het bericht voor meer informatie over Société des Lunetiers Sun.
Exclusieve samenwerking met het Naked Eye Project Exclusieve samenwerking met het Naked Eye ProjectVoor de introductie van het nieuwe Varilux glas in juni is Essilor een unieke samenwerking aangegaan met het Naked Eye Project. Lees verder voor de eerste informatie hierover.
E-mirrors zonneglazenassortiment E-mirrors zonneglazenassortimentDe e-mirrors zijn een belangrijk onderdeel van het zonneglazenassortiment. Wij hebben enkele tips verzameld om het verkopen van e-mirrors tot een succes te maken. Lees verder...
Wordt u ambassadeur van de stichting Twobillioneyes? Wordt u ambassadeur van de stichting Twobillioneyes?Essilor maakt het nog aantrekkelijker voor Uneyeted-leden om ambassadeur te worden van Stichting Twobillioneyes. klik op het bericht voor meer informatie over de stichting, het ambassadeurschap, de pakketten voor Uneyeted-leden en om u aan te melden.
Breaking news: Essilor introduceert Varilux X-series Breaking news: Essilor introduceert Varilux X-seriesMet veel trots kondigen wij de lancering van Varilux X-series aan. Klik op het bericht voor de video en meer informatie.
Vernieuwde trainingscyclus Vernieuwde trainingscyclus11 trainingsdagen over een periode van 10 maanden zonder tussentijdse studiebelasting! Schrijft u zich in voor de eerste trainingscyclus van 2017? Er zijn nog plaatsen vrij.
Onderzoek klanttevredenheid 2017 Onderzoek klanttevredenheid 2017Bent u tevreden over de producten en dienstverlening van Essilor? Wij zijn benieuwd naar uw mening zodat wij u ook dit jaar de beste dienstverlening kunnen aanbieden. Lees meer over het klanttevredenheidsonderzoek 2017.
Instructies om uw Nautilus licentie te verlengen Instructies om uw Nautilus licentie te verlengenOnlangs heeft u een brief ontvangen met daarin informatie over de verlenging van uw Nautilus licentie. Lees hier stap voor stap hoe u uw Nautilus licentie kunt vernieuwen.
Productinformatie november 2016 Productinformatie november 2016Deze week hebben wij u per post geïnformeerd over een aantal vernieuwingen in ons assortiment. Klik op dit bericht om de informatie online na te lezen.
Essilor stopt met de Philips EyeCare Pro lamp Essilor stopt met de Philips EyeCare Pro lampMet ingang van 25 oktober a.s. stopt Essilor met de levering van de Philips EyeCare Pro desklight lamp.
Essilor herintroduceert Société de Lunetiers Essilor herintroduceert Société de LunetiersEssilor herintroduceert Société des Lunetiers. Verkoop vanaf dit najaar een eigentijds montuur en hoogwaardige brillenglazen met Crizal UV voor een scherpe prijs.
Essilor introduceert Essi Use Essilor introduceert Essi UseDirect een geavanceerde slijpmachine in uw werkplaats zonder eerst te investeren? Essilor Instruments introduceert Essi Use!
Alles voor een onvergetelijke klantreis Alles voor een onvergetelijke klantreisBied uw klant een onvergetelijke winkelervaring met de Essilor klantreis. Essilor denkt met u mee in het vormgeven van deze reis en biedt verschillende tools om deze zo optimaal mogelijk in te richten.
Bekijk de vernieuwde showroom Bekijk de vernieuwde showroomEssilors showroom is de ideale manier om kennis te maken met de apparatuur van O’Max en Essilor Instruments.

$Resources:imgRssButtonImgAlt;
RSS feeds
Print
Print
Send
Send to a friend
DecreaseIncrease
Text size