Skip Ribbon Commands
Skip to main content
Essilor > Nieuws > Start Varilux voorjaarscampagne 2018
Start Varilux voorjaarscampagne 2018
Kies nu voor een 2e paar Varilux en doneer een bril!
NB_header_600-250_1.jpg

De countdown is begonnen. Nog enkele dagen te gaan en de eerste mediacampagne van 2018 start. Ga volgende week even zitten voor het 20h00 uur journaal op NPO1 om de Varilux commercial met de nieuwe call-to-action zelf te zien! In de mediacampagne doen we dit keer namelijk een stapje extra. Voor elk tweede paar uit het actieassortiment dat tijdens de actieperiode wordt verkocht, doneert Essilor automatisch een bril via de Stichting Twobillioneyes. Hier hoeft u, of uw klant, niets voor te doen. In uw winkel communiceert u uiteraard gewoon de actie zoals u deze tijdens de inschrijfperiode heeft ontwikkeld en als extraatje kunt u uw klanten attenderen op deze donatie aan een goed doel. Geef uw klant dus niet 1 maar 2 goede redenen om nu te kiezen voor een tweede paar Varilux!

ZORG DAT DE ACTIE ZICHTBAAR IS IN UW WINKEL
NB_kolom_269-180_Button_1_Counter.jpg
Deze week zijn de POS-materialen naar alle Uneyeted-leden verzonden. Hierin zitten de elementen uit het standaard POS-pakket en/of de gepersonaliseerde POS-materialen die u heeft besteld. 

Om het nationale actiemechanisme ook in uw winkel terug te laten komen, ontvangt u een extra counterdisplay. Deze kunt u gebruiken in combinatie met uw eigen counterdisplay waarin u uw tweede paren-actie communiceert.


COMMUNICEER UW ACTIE LOKAAL
Om zoveel mogelijk klanten naar uw winkel te trekken adviseren wij u om actief gebruik te maken van uw eigen kanalen. Denk aan uw website of social media-kanalen. U kunt natuurlijk gebruik maken van de kant-en-klare social media-materialen die voor u klaar staan op de Essilor imagebank

NB_kolom_269-180_Button_1_Embrosa_2.jpg
NIEUW: is dat de merken Essilor, Varilux en Eyezen ook te vinden zijn op de gratis app van Embrosa. Voor de Varilux voorjaarscampagne staan er vanaf maandag 22 januari a.s. meerdere berichten klaar. Dus posten maar! Gebruikt u Embrosa nog niet? Download de app gratis via de App store of Google play en ervaar het gemak zelf.

Meer informatie over de mediacampagne en het actie-assortiment vindt u op de campagne-pagina. Klik daarvoor op onderstaande button. 


$Resources:imgRssButtonImgAlt;
RSS feeds
Print
Print
Send
Send to a friend
DecreaseIncrease
Text size