Skip Ribbon Commands
Skip to main content
Essilor > Nieuws > Fashion & innovation event
Fashion & innovation event
Collecties Bolon Eyewear & Société des Lunetiers
Dat mode en innovatie goed samen gaan was wederom duidelijk tijdens het event in Amsterdam. Was u erbij? We hopen dat u heeft genoten van de modieuze looks, de nieuwe zonnekleuren en de stijlvolle monturen van Bolon Eyewear. Proef de sfeer van de avond in onderstaande aftermovie!

 
BOLON EYEWEAR
De modeshow in Amsterdam op 29 januari jl. was de officiële lancering van het Aziatische monturenmerk Bolon Eyewear in Nederland. Een stijlvolle, modieuze en betaalbare collectie van 24 correctiemonturen en 24 zonnebrillen. Indien gewenst kunt u de collectie uitbreiden tot 36 monturen.

Op het event en de beurs heeft u de gelegenheid gehad de monturen met eigen ogen te zien en bestellingen te plaatsen. Wilt u uw bestelling alsnog plaatsen klik dan op onderstaande button. En, bestelt u deze maand het pakket, dan wordt Bolon Eyewear toegevoegd aan het merkenoverzicht in uw shoplocator-pagina op de Essilor website!

SOCIETE DES LUNETIERS
Société des Lunetiers, een merk met een rijke geschiedenis die teruggaat tot 1849. Of u nu kiest voor de reguliere collectie van Société des Lunetiers of de sun-collectie, u bent altijd verzekerd van kwaliteit en gemak. Het complete aanbod bestaat uit 24 reguliere monturen of 12 sun-monturen, welke voorzien worden van Crizal UV-brillenglazen. De reguliere collectie heeft 4 nieuwe modellen in 2 kleuren. De sun-collectie is geheel vernieuwd. U ontvangt uw bestelling kant-en-klaar, inclusief brillencase en poetsdoekje. U hoeft de glazen dus niet in te slijpen en houdt altijd alle monturen in uw winkel.

BESTELLEN MONTURENPAKKETTEN
Wilt u een van de vier monturencollecties (Bolon Eyewear, Société des Lunetiers, Essiblue, Essikids en/of Essipop) bestellen? Klik dan op onderstaande button. Uw ondertekende formulier kunt u mailen naar info@essilor.nl. Of stuur het formulier per post naar Essilor: antwoordnummer 1007 6900 VB Zevenaar.
$Resources:imgRssButtonImgAlt;
RSS feeds
Print
Print
Send
Send to a friend
DecreaseIncrease
Text size